Shtyhet seanca e "Titanik" për shkaqe shëndetësore të njërit nga të akuzuarit - Gazeta Express

Gazeta Express

13/05/2019 14:31

Shtyhet seanca e “Titanik” për shkaqe shëndetësore të njërit nga të akuzuarit

Gazeta Express

13/05/2019 14:31

Seanca e sotme për lëndën “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike do të shtyhet për shkak problemeve shëndetësore të njërit nga të akuzuarit.

Siç kumtuan nga Gjykata Themelore Shkupi 1 – Shkup gjykimi është shtyrë për shkak mungesës së njërit prej të akuzuarve i cili në gjykatë ka dorëzuar dokumentacion ka kryer intervenim mjekësor dhe i njëjti përkohësisht nuk mund të marrë pjesë në gjykim për shkaqe shëndetësore.