Shtrenjtohen e derivatet e naftës. Publikohen çmimet e reja - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

23/09/2019 13:03

Shtrenjtohen e derivatet e naftës. Publikohen çmimet e reja

Ballina

Gazeta Express

23/09/2019 13:03

Nga mesnata derivatet e naftës do të shiten me çmime më të larta për 2.5 denarë sa i përket benzinës dhe 1.5 denarë për litër sa i përket dizelit.

Kështu vendosi në mbledhjen e sotme Komisioni Rregullator për Energjetikë.

Çmimet e reja të derivateve:

  • EuroSuper BS 98 do të shitet, 72,00 denarë për litër
  • EuroSuper BS 95 do të shitet, 69.50
  • Dizel do të shitet, 64.00 denarë për litër