Shteti kërkon 141 milion euro nga pronarë të kompanive dhe personave fizik - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

12/07/2019 10:33

Shteti kërkon 141 milion euro nga pronarë të kompanive dhe personave fizik

Ballina

Gazeta Express

12/07/2019 10:33

Rreth 2 mijë kompani dhe një numër përafërsisht i njëjtë të personave fizik deri në fund të qershorit kanë arritur një borxh ndaj shtetit rreth 141 milionë euro, duke evituar pagesën e tatimeve dhe doganave.

Lista më e re e borxhëlinjëve që e ka publikuar DAP, tregon se detyrimet ndaj shtetit kanë filluar të shlyhen.

Për këtë muaj lista posedon gjithsej 1924 subjekte juridike, që është më pak në krahasim me qershorin dhe 1882 persona fizik, që është për 642 më pak se muajin e kaluar.