Shtetet e QUINT’it i kërkojnë Kurtit t’i lejojë serbët e Kosovës të votojnë në referendum sikur në të kaluarën

Një ditë pasi Josep Borellit, edhe Shtetet e QUINT’it (Franca, Gjermania, Italia, Mbretëria e Bashkuar, Shtetet e Bashkuara) dhe Bashkimi Evropian i kanë bëre thirrje Qeverisë së Kosovës që t’i lejojë serbët në Kosovë të ushtrojnë të drejtën e tyre të votës në referendumin e Serbisë, raporton Express. Sipas QUINT-it duhet lejuar organizimi i procesit … Continue reading Shtetet e QUINT’it i kërkojnë Kurtit t’i lejojë serbët e Kosovës të votojnë në referendum sikur në të kaluarën