Shtëpia luksoze e Donald Trump, shikoni si duket brenda - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

11/04/2019 14:14

Shtëpia luksoze e Donald Trump, shikoni si duket brenda

Fun

Gazeta Express

11/04/2019 14:14

Përpos që raportohet për anën e tij politike, mediat botërore i kushtojnë rëndësi edhe jetës së tij private, transmeton Gazeta Express.

Tashmë janë publikuar pamjet e aeroplanit të tij luksoz, dukja nga brenda dhe luksi që ai ka gjatë udhëtimeve.

Tani, erdhi koha të dalin pamjet e shtëpisë ku ai jeton. Ai ka një shtëpi luksoze dhe një apartament në Manhattan të New York, aty ku miliarderi jetonte në ndërtesën e tij “Trump”, deri para se të bëhej President.

Shikoni se si duket nga brenda shtëpia e tij: