Shqiptarët u “sulen” edhe kishave, grabitet objekti fetar në Korçë - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

18/11/2019 9:04

Shqiptarët u “sulen” edhe kishave, grabitet objekti fetar në Korçë

Ballina

Gazeta Express

18/11/2019 9:04

Kisha e Shën Thanasit në Korçë është vjedhur gjatë natës.

Hajdutët kanë thyer derën e kishës dhe më pas janë futur brenda ku kanë marrë paratë që ndodheshin në arka.

Bëhet me dije se janë shkatërruar katër arka parash dhe një arkë qirinjsh.

Shuma e grabitjes nuk dihet.