Shqiptarët në Amerikë, pijnë Ujë Rugove! - Gazeta Express

Artikull i sponsorizuar

Gazeta Express

16/10/2019 16:21

Shqiptarët në Amerikë, pijnë Ujë Rugove!

Artikull i sponsorizuar

Gazeta Express

16/10/2019 16:21

Korporata Rugove, përveҁ Kinës, Taivanit, Omanit, Bahrain, Arabise Sauidite, Gjermanisë, Zvicrrës dhe Shqipërisë, vazhdon rrugëtimin për perëndimin e largët në Shtetet e Bashkuara te Amerikës, në New York për t’u shtrirë pastaj edhe më gjerë.


Ujin Rugove tani shqiptarët në Amerikë mund ta gjejnë në FreshAlb.com, kompani e distribuimit e cila ka mision që të futë në treg sa më shumë produkte Made In Kosova në tregun Amerikan.

FreshAlb është gjithmonë zgjedhja e parë për popullin shqiptar që jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe në Kanada, të cilët dëshirojnë ushqime cilësore të dorëzuara në pragun e tyre të shtëpisë.