Shqiptarët kapen 'mat' në Itali: 'Pse po filmoni shtëpitë? 'Jemi shqiptarë... shëtito...' - Gazeta Express

Shqiptarët kapen ‘mat’ në Itali: ‘Pse po filmoni shtëpitë? ‘Jemi shqiptarë… shëtito…’

Gazeta Express

15/05/2019 16:47

Dy shqiptarë janë ndaluar nga një qytetar italin dhe janë pyetur se pse janë duke filmuar shtëpitë.

Përgjigjet e tyre janë epike të shoqëruara me italishten ‘gallatë’. Ndërkohë le të kujtojmë se fama e ‘skifterëve’ shqiptarë në shtetin fqinj ka prishur qetësinë e tyre.

https://www.facebook.com/joqalbania/videos/340497873319433/