Shqiptarët bllokojnë New York’un me vetura luksoze dhe flamuj kombëtar


Gazeta Express
10 Prill 2019 14:05

Shqiptarët në numër nuk janë shumë të mëdhenj, mirëpo ndodhen në çdo cep të botës, si në Evropën Perëndimore, Azi dhe në Amerikë.

E pikërisht në Amerikë, në vitin 2017 që shqiptarët e kanë mbajtur një takim në New York, ata kanë dhuruar një shoë për të pranishmit tjerë aty.

Shqiptarët ishin shfaqur me vetura shumë të shtrenjta e luksoze, si dhe ishin të stolisura me flamuj kombëtar kuq e zi.
Për më shumë shikoni videon më poshtë.

Te fundit


Kthehu lart