Kthehu lart

Si të shpëtoni nga duhani

Si të shpëtoni nga duhani GazetaExpress

Keni dilema si të shpëtoni nga duhani, ndiqni këto veprime.

Jeni duhanpirës? Dëshironi ta lini duhanin, por nuk dini si?

Kjo kërkon durim dhe metoda të shëndosha për ta arritur qëllimin.

Më poshtë ndjekeni shembujt në mënyrë që të ju lehtësohet kjo rrugë:

Vendosni një datë

Është e rëndësishme që të jeni të bindur për vendimin që keni marrë. Mënyrat janë të ndryshme por këshillohet që të përgatiteni për vështirësitë që keni përpara.

Konsumoni perime

Studimet kane treguar që njerëzit që konsumojnë perime 4 herë në ditë e kanë më të lehtë për të hequr dorë nga cigarja.

Hiqni dorë nga alkoli dhe kafja për disa muaj

Nuk ka njeri që pi cigaren dhe most ë dëshirojë ta shoqërojë atë me cigare. Kështu që rrini larg lokaleve në mëngjes më mirë dilni për një shëtitje.

Zëvëndësoni cigaren me ndonjë çamçakëz ose lajthi, arra, fara

Duhet njëra nga këto për të hequr dëshirën dhe vesin e të pirit cigare.

Aktivitetet e ndryshme

Mundohuni të qëndroni i zënë me punë shumicën e kohës. Aktivitet e ndryshme, soportet, fotografia, kërcimi apo çdo gjë tjetër që ju mban të zënë do të ishte shumë mirë.

    Data: 03 Dhjetor 2018 11:35
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera