Kthehu lart

Ata që kanë këtë grup gjaku, janë të papërmbajtshëm në seks

Ata që kanë këtë grup gjaku, janë të papërmbajtshëm në seks GazetaExpress

Në kultura të ndryshme, grupi i gjakut ka një rëndësi shumë të madhe. Ai nuk është thjesht një e dhënë karakteristike e gjakut që përcakton çfarë duhet të hani, nga cilat sëmundje rrezikoheni apo si është formuar personaliteti juaj.

Grupi i gjakut mund të jetë përcaktues edhe për ”gjimnastikën poshtë çarçafëve”, që ndodh në dhomën e gjumit.

Besoni apo jo, ekspertët kanë provuar që edhe grupi i gjakut ka një rëndësi të madhe gjatë marrëdhënieve seksuale. Studimet shkencore sërish kanë shkuar një hap përpara kur është fjala për seksin.

Sipas tyre, personat që kanë grup gjaku 0 janë më të zotë dhe bashkëpunues në shtrat.

 U pëlqen të zbulojnë kënaqësinë me partnerin, janë shumë të ndjeshëm, pa komplekse dhe nuk e duan monotoninë. U pëlqen të eksperimentojnë dhe ta bëjnë partnerin të arrijë kënaqësinë kulmore.

 Grupi i gjakut 0 konsiderohet si një ndër më të veçantët pasi presupozohet të bëhet fjalë për  një manipulim gjenetik të qenieve të evoluara të zbritura në Tokë miliona vite më parë.

    Data: 24 Shkurt 2018 00:40
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera