Kthehu lart

A i keni ditur këto 9 fakte për njerëzit që kanë ngjyrën e syve të gjelbër?

A i keni ditur këto 9 fakte për njerëzit që kanë ngjyrën e syve të gjelbër? GazetaExpress

Padyshim se secili nga ne ka ndonjë familjar apo ndonjë shok/shoqe që ka ngjyrën e syve të gjelbër, por shumë pak nga ne i kemi ditur këto gjëra për ta.

Më poshtë është e përpiluar lista e 9 fakteve për njerëzit që kanë ngjyrën e syve të gjelbër:

1) Vetëm 2% e njerëzve në botë kanë ngjyrën e syve të gjelbër.

2) Sytë e gjelbër janë tërheqës, por njerëzit me sy të gjelbër janë më të fiksuar pas vetvetes.

3) Njerëzit me sy të gjelbër prihen të jenë lider dhe të kenë respekt për ata që arrijnë shumë.

4) Kompromisi nuk konsiderohet si pikë e fortë e sy gjelbërve.

5) Njerëzit me sy të gjelbër janë më kurioz se të tjerët dhe kanë më shumë interes në arte.

6) Sy gjelbrit janë dëgjues të mirë dhe mendjemprehtë.

7) Njerëzit me sy të gjelbër thuhet se i bëjnë gjithmonë të tjerët të qeshin.

8) Sy gjelbrit janë karizmatik dhe simpatik.

9) Sytë e gjelbër konsiderohen si sytë më joshës.

    Data: 15 Tetor 2018 09:41
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera