Kthehu lart

6 produktet që duhet t’i mbani sa më larg vaginës suaj

6 produktet që duhet t’i mbani sa më larg vaginës suaj GazetaExpress

​ Shumë femra shqetësohen për pjesët e tyre intime, për aromën, sekrecionet apo pamjen !! 

Duke dashur të kenë një trëndafil në vend të vaginës, femrat e parfumosin, depilohen me dyll (gjë që nuk rekomandohet nga gjinekologet) vendosin vathë, bëjnë tatuazh etj. Askush nuk mund t’ju ndalojë të bëni çfarë të doni me trupin tuaj, por sigurohuni që 8 produkte e mëposhtme t’i mbani sa më larg vaginës. 

1. Vajrat

Vajrat mund të prishin ekosistemin delikat në vaginën tuaj duke rritur rrezikun e baktereve apo infeksioneve

.2. Deodorantët

Vagina nuk supozohet të mbajë erë trëndafil ! Sprajtët apo parfumet do të irritojnë lëkurën dhe do të çekuilibrojnë florën bakterale. 

3. Sapun

Një shpëlarje e shpejtë me sapun të butë është e gjitha çfarë ju duhet sepse vagina është një organ vetëpastrues. Nuk është e nevojshme ta pastroni në pjesët intime.

 4. Krem për heqjen e qimeve

Vagina është një zonë shumë e ndjeshme ndaj mbani larg produktet me kimikate apo që mund të irritojnë lëkurën tuaj.

5. Ushqimet

Ushqimet e ëmbla mund të rrisin rrezikun e shumimit të baktereve !

! 6. Avulli

Përveç rrezikut të frikshëm të djegies, ekziston fakti i thjeshtë se vagina juaj nuk është një lëkurë e rrudhur që duhet pastruar me avull./Living

    Data: 07 Dhjetor 2017 19:09
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera