Nëna gjen “ilaçin” perfekt për çarjet e lëkurës pas shtatzënisë


10/02/2019

Por, në vend që të shpenzonte para për kremra që ndihmojnë në rregullimin e lëkurës, ajo gjeti një zgjidhje alternative.

Ilaçi perfekt për të ishte vetë qumështi i gjirit të saj. Chantelle merrte qumësht gjiri dhe e aplikonte në lëkurën e çarë.

Ajo më pas ndau në rrjetet e saj sociale disa foto para dhe pas aplikimit të qumështit në barkun saj. Qumështi u aplikua vetëm në anën e majtë të barkut, në mënyrë që të kishte mundësi të shihte diferencën.

Brenda dy javësh, të çarat në anën e majtë nisën të zbeheshin. Postimi i Clarke rrjetet sociale është shpërndarë më shumë se 11,000 here dhe ka marrë më shumë se 11,000 reagime e komente. 

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart