Shkon në spital me dhimbje veshi, e pabesueshme çfarë i gjejnë mjekët! - Gazeta Express

Shneta

Gazeta Express

10/05/2019 8:44

Shkon në spital me dhimbje veshi, e pabesueshme çfarë i gjejnë mjekët!

Shneta

Gazeta Express

10/05/2019 8:44

Një i ri kinez kishte kohë që kishte dhimbje veshi dhe shkoi të vizitohej te mjeku.

Por surpriza që gjeti 19-vjeçari Li ishte e pabesueshme.

Brenda veshit të tij ishte strehuar një buburrec gjigand.

Jo vetëm kaq!

Por ai kishte pjellë edhe 25 buburreca të tjerë që prej kohësh përdornin veshin e Li si shtëpinë e tyre.

mjeket
cockroach