Shiu po përmbytë hyrjen tek Stacioni i Autobusëve në Prishtinë - Gazeta Express

Shiu po përmbytë hyrjen tek Stacioni i Autobusëve në Prishtinë

Lajme

Gazeta Express

09/11/2019 16:52

Shiu që po bije ditëve të fundit në Prishtinë, ndonëse jo shumë i rrëmbushëm, po e përmbytë hyrjen tek Stacioni i Autobusëve në Prishtinë.

Mjafton një rigë e shiut dhe hyrja tek Stacioni i Autobusëve në Prishtinë përmbytet nga uji. Kjo ngase rruga e asfaltuar ka defekte, gjë që bënë që uji të grumbullohet vetëm në një vend.

Hapja e pusetave në hyrje të stacionit është bërë nga vetë punëtorët e stacionit, me qëllim që të lehtësojnë qarkullimin e qytetarëve që e frekuentojnë Stacionin e Autobusëve në Prishtinë.