Shiten të gjitha biletat për ndeshjen Kosovë – Angli - Gazeta Express

Shiten të gjitha biletat për ndeshjen Kosovë – Angli

Sport

Gazeta Express

15/11/2019 21:55

Brenda pak minutash janë shitur të gjitha biletat për ndeshjen e së dielës ndërmjet Kosovës dhe Anglisë.

Bileta ka pasur në dispozicion vetëm për pjesën jugore pasi që për pjesët e tjera duket se ishin shitur më herët.

FFK-ja sot kishte paralajmëruar se biletat do të dilnin në shitje në ora 21:30, e ato janë shitur për pak minuta.

Në secilën pjesë të tribunave numri i shitjes së biletave ka shkuar në zero, që nënkupton shitjen e të gjitha biletave.

Image