Shikoni si e mbron qeni gjerman pronarin e tij - Gazeta Express

Shikoni si e mbron qeni gjerman pronarin e tij

Fun

Gazeta Express

20/09/2019 10:22

Qentë janë kafshë të pabesueshme. Ata janë me të vërtetë miqtë më të mirë të njerëzve, miqësi kjo që është kultivuar përgjatë shekujve.

Raca të ndryshme të qenve kanë aftësi të ndryshme, dhe kjo ka bërë që shumë prej tyre të përdoren për punë të ndryshme.

Një nga racat më inteligjente të qenve janë pastorët gjermanë. Ata përdoren nga forcat policore nëpër gjithë botën për shkak të fuqisë, inteligjencës dhe dëgjueshmërisë së tyre.

Një video e publikuar në Facebook tregon më së miri se sa inteligjent është një pastor gjerman. Shikojeni videon: