Shikoni se si makina Tesla e parashikon një aksident para se të ndodhë


Gazeta Express
25 Korrik 2019 12:48

Tesla është një makinë elektrike që është future fuqishëm në tergum botëror të makinave.

E dizajnuar nga Elon Musk, Tesla është po ashtu një ndër makinat më të menqura falë teknologjisë që është instaluar brenda makinës.

Kjo video tergon se si autopiloti i Teslal mund të shpëtojë jetë. Sensorët që gjinden para makinës paralajmërojnë shoferin dhe frenojnë një sekondë para se të bëhet ndeshja përpara veturës. /Gazeta Express/

Te fundit


Kthehu lart