Shërbimi “Mbushe vet, përfito 5 CENT zbrijte” thyen rekord në pikat e Petrol Company


Gazeta Express
16 Maj 2019 14:36

Petrol Company, javë me parë ka lansuar shërbimin më të ri në vend me u vetëfurnizu në pompat e saj, ku me këtë rast klientët përfitojnë 5 CENT zbritje për çdo litër, ndërsa klientët të cilët janë të pajisur me Bonus Kartelë kanë mundësinë të përfitojnë edhe një pikë/cent më shumë që do të thotë vetëshërbehen me 6 CENT zbritje.

Ndërsa muaj më parë Petrol Company ka filluar me kampanjën “Nga një cent për çdo litër, gëzojmë 8 familje”, ku për çdo litër të blerë në Petrol Company do të ndahet nga një cent për ndërtimin e 8 shtëpive për familjet në nevojë

Njëri ndër klientët e Petrol Company, Real Çeku nga Peja, thotë që është shumë i kënaqur me shërbimin e ri të ofruar nga Petrol Company dhe falenderon shumë Petrol Company për mundësinë e vetëshërbimit me zbritje dhe ofertat e vazhdueshme që sjellë Petrol Company kohë pas kohe.

Real Çeku Petrol Company-në e quan edhe si kompani më humane në vend dhe thërret të gjithë qytetarët të vetëshërbehen në këtë kompani sepse  përveçëse njihet si kompani me derivate cilësore ju do përfitoni zbritje 6 CENT si dhe do të përjetoni kënaqesinë e mushjes së automjetit tuaj, e mbi të gjitha edhe po kontriboni për me i strehu 8 familje.

“Falenderoj shumë Petrol Company për mundësinë e vetëshërbimit sepse: njëkohësisht po përfitoj zbrtitje 6 CENT për litër, pe ruaj veturen nga zhytja, e mbi të gjitha sa mirë e  ni veten kur e di që plus po kontriboj edhe në strehimin e 8 familjeve (po bëhem human)!! Une i ftoj të gjithë të furnizohen në Petrol Company sepse ka derivate cilësore, përfitoni zbritje 5 CENT edhe do të bëni të mundur strehimin e 8 familjeve”, thotë Real Çeku.

Petrol Company reklama MBUSHE VET

Ndërsa Driton Gashi nga Prishtina thotë që kam shumë arsye për tu furnizuar në Petrol Company: 10 vite me Petrol Company  dhe do të vazhdoj të jem klient besnik i sajë sepse është e vetmja kompani me derivate cilësore dhe që çdo herë na sjellë risi në të mirën e klientit.

“Arsyet janë të shumta qe 10 vite furnizohem në Petrol Company, do të vazhdoj të jem klient besnik i saj edhe për shumë vite tjera, sepse është kompania e vetme me derivate cilësore  që çdo herë na sjell risi në të mirën e klientit”, thotë Dritoni.

Petrol Company ndërton 8 – të shtëpi per familjet skamnore

Jeto më lirë vetëm me Petrol Company!

Te fundit


Kthehu lart