“SHBA do t’i bëjë dhuratë Kosovës njohjen e një shteti të fuqishëm”

Kosovën pas dy vite e gjysmë pa marrë asnjë njohje ndërkombëtare pritet që ta njohë një shtet i fuqishëm i globit, raporton Gazeta Express. Kështu ka deklaruar gazetari Leonard Kërquki duke u thirrur në burime brenda takimit të djeshëm në mes të Kosovës dhe Serbisë me ndërmjetësimin amerikan. ”Kosovën do ta njeh një shtet i … Continue reading “SHBA do t’i bëjë dhuratë Kosovës njohjen e një shteti të fuqishëm”