Sfida më e gërditshme, humbësi i lojës lëpin nënsqetullën e fituesit


load
Gazeta Express
22 Maj 2019 14:13

Lojtarët kur nisin një sfidë, natyrisht që në fund e mendojnë një ‘dënim’ me të cilin do të ndëshkohet humbësi i lojës.

Mirëpo, askujt nuk do t’i shkonte mendja të bënte diçka aq perverse dhe të gërditshme si këta dy djem

Në internet po qarkullon një video ku shihen dy djelmosha duke luajtur një lojë, mirëpo fundi nuk është aq i mirë.

Humbësi në këtë rast, duhet që t’ia lëpij nënsqetullën personit që e fiton garën.


Te fundit


Kthehu lart