Sfida e re online që po e ndihmon shumë planetin tonë - Gazeta Express

Sfida e re online që po e ndihmon shumë planetin tonë

Fun

Gazeta Express

09/06/2019 20:35

Ka filluar një sfidë e re që është shpërndarë tash e sa kohë nëpër media sociale. Kjo po bën që të jetojmë në një botë më të pastër.

Sfida “Trashtag” po inspiron njerëz në Tëitter, Instagram, Facebook dhe rrjete tjera që të dalin jashtë dhe të pastrojnë ndonjë vend me shumë mbeturina.

Për të marrë pjesë në këtë sfidë, thjeshtë gjeni ndonjë zonë ku ka shumë ndotje ka mbeturinat, pastrojeni atë dhe pastaj shpërndajeni në rrjete sociale.

Teksa gjithnjë e më shumë njerëz po mësojnë për këtë sfidë, ata po shpërndajnë hashtagun #trashtag dhe kështu ajo po qarkullon nëpër gjithë botën.

Foto para dhe pas janë me të vërtet mahnitëse./Express/