Senati amerikan ratifikon Protokolin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

22/10/2019 14:08

Senati amerikan ratifikon Protokolin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut

Ballina

Gazeta Express

22/10/2019 14:08

Senati amerikan ka miratuar Protokollin për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO. Sipas rezultateve të publikuara, 84 senatorë kanë votua “për”, vetëm dy senatorë, respektivisht, një nga Juta dhe një nga Kentucky votuan kundër, ndërsa 14 senatorë nuk votuan.