Sefliet më bizare që do t’ju bëjnë të qeshni me lot - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

20/09/2019 7:58

Sefliet më bizare që do t’ju bëjnë të qeshni me lot

Fun

Gazeta Express

20/09/2019 7:58

Padyshim se jemi duke jetuar në epokën e selfie, ku miliona njerëz nga e mbarë bota janë të obsesionuar pas rrjeteve sociale siç janë Instagrami, që shpërndajnë fotografi të ndryshme me ndjekësit e tyre.

Por, disa prej tyre nuk zgjedhin mjete vetëm dhe vetëm që të jenë në qendër të vëmendjes, edhe pse në fakt disa prej imazhe që i publikojnë nuk do të duhej fare të shfaqeshin në internet.

Një imazh interesant, shfaq një vajzë të prangosur e cila nuk ka hezituar të bëjë një selfie në qelinë e burgut, derisa një tjetër fotografoi veten derisa prapa shpinës së tij po qëndronte i shtrirë një i afërt që vuante nga një sëmundje e rëndë.

Megjithatë, disa prej tyre kanë kaluar kufijtë e imagjinatës, duke ekspozuar pjesët intime të trupit, për të marrë sa më shumë pëlqime.