Rusia "e pikëlluar" për largimin e Boltonit - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

11/09/2019 13:59

Rusia “e pikëlluar” për largimin e Boltonit

Lajme

Gazeta Express

11/09/2019 13:59

Rusia nuk pret që lidhjet e saj me Uashingtonin të përmirësohen papritmas pas daljes së këshilltarit të SHBA-së për sigurinë kombëtare, John Bolton.

Presidenti amerikan, Donald Trump, pushoi papritmas Boltonin në mes mosmarrëveshjeve me ndihmësin e tij se si të merren me sfidat e politikës së jashtme si Koreja e Veriut, Irani, Afganistani dhe Rusia.

Ryabkov tha se riorganizime të tilla të stafit në Shtetet e Bashkuara nuk kanë çuar në një normalizim të marrëdhënieve në të kaluarën.