Rusi “non grata” i UNMIK-ut, po bënte presion mbi serbët e veriut

Një zyrtar ndërkombëtar, brenda UNMIK-ut, me inicialet P.T. ka bërë të ditur se zyrtari rus i UNMIK-ut, Andrey Nikolaevich Antonov, i cili sot u shpall “persona non grata” nga Republika e Kosovës, ka qenë i ngarkuar me punë në degën e UNMIK-ut në Mitrovicën Veriore dhe po ushtronte presion mbi strukturat politike serbe për të … Continue reading Rusi “non grata” i UNMIK-ut, po bënte presion mbi serbët e veriut