Rrëfehet vajza që shiti virgjërinë për 1 milion dollarë tek deputeti


Gazeta Express
2 Tetor 2019 12:32

Një vajzë e re britanike e quajtur Lia,  e cila është vetëm 24 vjeç, pretendon të ketë fituar 1.3 milion duke shitur virgjërinë e saj tek në deputet i cili pretendohet të jetë rreth viteve të 50-ta.

Ajo ka thënë se këto para do t’i përdorë për të nisur një biznes të saj

Ajo beson se mundësia e shitjes së marrëdhënies së saj të parë seksuale është “një hap i rëndësishëm drejt emancipimit”.

Në një video, Lia sqaroi se ajo ka ndërmarrë këtë hap për të nisur karrierën e saj të pasurive të patundshme.

Lia tha se aktualisht jeton me nënën e cila është në dijeni  për planet e saj dhe e mbështet atë.

Vajza tha se burri me të cilin ra dakord të flinte ishte “zotëri” dhe shumë i arsimuar, me ndikim të jashtëzakonshëm në Londër.

Video: British girl sells virginity in order to build property portfolio

Artikull i sponsoruar

Te fundit


Kthehu lart