8 Marsi i Klaudia Pepës krah nënës dhe motrës

Askush nuk mund të anashkalojë këtë ditë të rëndësishme që i dedikohes femrës. 

GazetaExpress

Pjesa më e madhe e Vipa-ve i kanë shprehur dashurinë dhe mirënjohjen nënave të tyre për vi te të tëra përkushtimi e mundimesh.

Edhe balerian e njohur Klaudia Pepa ka zgjedhur një mënyrë të veçantë për të uruar nënën e saj.

Klaudia ka ndarë disa foto ku shfaqet e lumtur krah motrës dhe nënës. Tashmënënën e Klaudias  e njohim të gjithë. Ajo gjithmonë kishte një reagim për të mbrojtur vajzën e saj ndaj komentuesve në kohën e zhurmës së madhe të divorcit me Albi Nakon.

/Gazeta Express/

Të tjera

Lajmet e fundit