Vesa Luma është xheloze dhe nuk nguron ta thotë! - Gazeta Express

Vesa Luma është xheloze dhe nuk nguron ta thotë!

25/04/2018 13:37

Herë pas here Vesa publikon në rrjete sociale foto dhe video nga përditshmëria e tyre. 

Këtë herë këngëtarja ka publikuar një foto ky at e bir shfaqen më të qeshur se kurrë në shoqërinë e njëri-tjetrit.

Duket se Vesa është ndjerë pak “xheloze” dhe nuk nguron aspak ta shprehë një fakt të tillë./Gazeta Express/