Transformimi i fundit i Kim Kardashian i la të gjithë pa fjalë


29/05/2018

Kim ka vendosur të transformohet në princeshën Jasmine nga një make up artiste dhe rezultati është mahnitës.

Megjithëse Kim ngjante shumë me Jasmine, ajo nuk ka mundur ta mashtrojë vajzën e saj North, e cila e njohu menjëherë, duke i thënë: “Ti je Kim, zëri yt nuk ngjan me atë të Jasmine.”

Make up artistja që ka transformuar Kimin quhet Kandee, e cila është bashkëpunëtore e Kimit në shown Glam Masters.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart