Sfida ‘përpara 10 vjetësh’, ja vipat shqiptarë që e pranuan - Gazeta Express

Sfida ‘përpara 10 vjetësh’, ja vipat shqiptarë që e pranuan

16/01/2019 16:04

Emra të njohur si Soni Malaj, Rozana Radi, Bleona, Julian Deda e shumë të tjerë kanë publikuar në rrjete sociale foto të 10 viteve më parë ku ndryshimet në pamjen e jashtme janë shumë të dukshme. 

Disa më të shëndoshë, disa më të dobët duket se koha dhe njëkohësisht edhe moda ka ecur mjaft këto 10 vitet e fundit./Gazeta Express/