Sevenbizz sonte sjell Leze Qenën, Danin dhe ‘Read’ – djalin që i bëri ‘diss’ S4MM-it


18/01/2019

– Leze Qena tregon për herë të parë se si erdhi ideja për ‘Lulja n’saksi’; 

– Dani flet për më të rejat në jetën e tij dhe në muzikë; 

– Readi, reperi që i ka bërë ‘diss’ S4MM-it.

Sevenbizz me Meriton Mjekiqin, sonte nga ora 19:00 në T7.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart