Savashi qenka plakur shumë, tashmë është një mashkull me mjekër të bardhë - Gazeta Express

Savashi qenka plakur shumë, tashmë është një mashkull me mjekër të bardhë

28/01/2019 14:28

Ai me pamjen dhe talentin e tij, arriti që për një kohë të shkurtë të marrë zemrën e shumë fansave.

Aktori turk, Murat Yıldırım ka bërë shumë ndryshime në jetën personale të tij. Ai është martuar me bukuroshen , Iman Elbani Yildirim.

Që nga transmetim i serialit ka kaluar shumë kohë dhe Savashi ka ndryshuar, ai është plakur, e fotoja më poshtë e dëshmon këtë.