Roberti Berisha ka një mesazh për vëllezërit Xhaka (Video)


07/06/2016

Ai bashkë me menaxherin e tij, Jetmir Agaj, e ka bërë këtë video ku i përshëndet Talantin dhe Graniti, derisa janë duke folur në telefon me Taulantin. 

E përshëndetja ka shkuar me këngën e fundit të Robertit, “Made in Albania”. 

Robert Berisha & Xhaka

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart