Po ju ecin gjërat ters? Si të shpëtoni nga syri i keq!


11/01/2019

Sipas intv.al  përjetoni  sëmundje dhe gjërat nuk do iu ecin mbarë,  zakonisht të nxitura nga zilia. Nëse mendoni që ju ose fëmija juaj vuan nga syri i keq, mund të përdorni metodat e mëposhtme për të ndihmuar në diagnostikimin dhe kurimin e saj.

1. Diagnostikimi i syrit të keq
Vini re simptomat. Energjia negative të një personi ziliqar mund të shkaktojë simptoma fizike që nuk lidhen me një sëmundje, siç janë : infeksionet e syve, probleme me stomakun,  ose ethe.  Gjithashtu, ka të ngjarë që personi i prekur të ketë probleme personale, familjare ose profesionale pa ndonjë shkak të dukshëm. 

2. Ndiqni metodën e qymyrit
 Kjo metodë praktikohet në Evropën Lindore. Thjesht lëshoni një copë qymyr druri në një tigan me ujë.  Më pas syri do largohet.

3. Provoni metodën e dyllit
Një metodë tjetër është që të nxehet dylli i nxehtë Shikoni se si reagon dylli. 

4. Metoda e kripës
 
Në shumë kultura e praktikojnë mtodën e kripës. Vendosni kripë në vatrën e sobës suaj dhe shikoni nëse kërcet më shumë se duhet kripa, tregon se ju kanë marrë në sysh dhe po largohet tani.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart