Nuk do të besoni sa vite diferencë kanë “Çënari” dhe Almeda! (Foto)


12/03/2017

Më 13 shkurt të këtij viti modelja e njohur nga Shqipëria mbushi 25 vjet.

Ndërsa bashkëshorti i saj është 35 vjeçar.    

Ndryshe çifti në fjalë i bie t’i kenë 10 vjet diferencë në moshë.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart