N’Kosovë Show nis sezonin e ri me mysafire Leze Qenën - Gazeta Express

27/01/2019 20:25

N’Kosovë Show nis sezonin e ri me mysafire Leze Qenën

27/01/2019 20:25

Mysafirja e parë ishte aktorja Leze Qena e cila së fundi shënoi sukses me hitin ‘Lulja në saksi, saksia në lule’.

n’Kosove Show – Leze Qena, Shpetim Haj, Vellezerit Gashi

ONIMA – http://smarturl.it/ONIMA n’Kosove Show – Leze Qena, Shpetim Haj, Vellezerit Gashi

Mysafirë të tjerë ishin edhe Vëllezërit Gashi për të folur për videon e tyre të re që po bën xhiron në internet.

Shpëtim Haj nga Gjilani dhe Adonisi, një shqiptar i lindur në Suedi janë të ftuarit e tjerë.