Me oreks të shfrenuar, shikoni çfarë bën Joleza në mes të Tiranës


12/01/2019

Bëhet fjalë për ish-kryetaren e FRESSH-it, Jozela Koka. Ajo ka pak kohë që është larguar nga jeta aktive publike, por paparazzi ynë ka arritur ta fotografojë disa javë më parë, në shoqërinë e partnerit të saj, Laert Kolës, një ish-aktivist i MJAFT-it, i cili merret akoma me shoqërinë civile.

Çifti ka shumë vite bashkë dhe kanë një marrdhënie të konsoliduar. Mbase për shkak të këtij afrimiteti kaq të madh, Jozela nuk e ka problem që të hajë rrugës bukën që sapo ka blerë. Mbase nuk arrin ta kontrollojë urinë kur i vjen.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart