Kjo këngë për Mitrovicën do ua mbush sytë me lotë


09/11/2018

Kënga është shumë emocionale dhe titullohet “Mitrovica”. 

Pesë këngëtarët përmes kësaj kënge kanë sjell disa kujtime që i lidh me vendlindjen e tyre, Mitrovicën.

Këngë për Mitrovicën me herët ka kënduar edhe grupi “Marogona”.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart