Kjo është gjëja më e vlefshme që i kanë vjedhur Kim-it


12/02/2019

Kim tregoi se ishte një qafore prej diamanti ajo të cilën hajdutët ia kishin marrë kur e kishin plaçkitur në Paris.

Kthim në vitin 2007. Pra, ky gjerdan që unë kam vënë është një kryq diamanti nga Jakobi dhe kjo ishte e para e bizhuteri që kam blerë kur kam marrë pagesën time të parë. Kur më vodhën kjo u mor nga unë. Megjithatë gjatë ikjes së hajdutëve u ka rënë një copë e kësaj bizhuterie në rrugë dhe kjo ishte ajo. Është shumë sentimentale për mua. Vetëm doja ta ndaja me ju✨”, ka shkruar Kim.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart