Jeta luksoze e Antigonës, publikohen fotot e vajzës simpatike të Xhelal Mziut


29/01/2017

Siç duket edhe në fotot e mëposhtme, ajo bën një jetë luksoze: me makina luksoze, shopping në dyqanet e markave më të shtrenjta dhe pushime në Turqi, Hollandë, Itali, Belgjikë, Francë, Spanjë etj.

Antigona Mziu ka studiuar 5 vjet arkitekturë në një universitet privat.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart