Ja çka nuk është ditur për gruan e Mahmut Feratit


20/02/2019

Mahmuti këngëtar e arsimtar, madje shumë e i zoti. Ai, ka përcjell shumë breza për vite me radhë.

Mahmut Ferati ka edhe një jetë bashkëshortore shumë të kënaqshme. Ai, është i lumtur pranë të shoqes dhe dy fëmijëve të tyre, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtari dhe bashkëshortja e tij kanë diferencë në moshë, ama ditëlindjet i kanë shumë pranë njëri tjetrit, në të njëjtën muaj dhe me një ditë ndërmjet.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart