“Hamdia” i “Çka ka shpija” ditë romantike me bashkëshorten e mbuluar


09/02/2019

Dardani është ndër aktorët e talentuar të gjeneratës së re dhe roli i tij ka bërë mjaftë bujë.

Kohë pas kohe ka marrë vëmendje edhe jeta private e tij, ku ndër tjerash është diskutuar edhe bashkëshortja e Gashit, një zonjë e pashme, fetare e devotshme, shkruan “Kosovarja”.

Çifti kanë kaluar së bashku ca ditë të bukura dimërore në një ambient mjaftë të ngrohtë.

Duken të lumtur.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart