Geta Beqa tregon se bën jetë të shëndetshme që me mëngjes - Gazeta Express

05/02/2019 12:05

Me i fundit

Geta Beqa tregon se bën jetë të shëndetshme që me mëngjes

05/02/2019 12:05

Ajo ka arritur që të marr shumë çmime ndërkombëtare, duke u konsideruar si një nga femrat me format më të mira trupore.

Së fundi, Geta ka publikuar një imazh të ri në llogarinë e saj në “Instagram” ku ka dhënë mesazh që të jetohet shëndetshëm.

Rikujtojmë që Geta përveç përkushtimit në profesion, është edhe bashkëshorte dhe nënë e përkushtuar.