Duket e pamundur për Vesa Luma dhe Big Basta nuk ‘merren vesh’ në këtë pikë - Gazeta Express

Duket e pamundur për Vesa Luma dhe Big Basta nuk ‘merren vesh’ në këtë pikë

26/12/2018 12:45

Këtë herë ajo ka publikuar në rrjete sociale një bisedë me bashkëshortin e saj reperin e njohur Big Basta. 

Ata shënojnë një sërë bashkëpunimesh me njëri-tjetrin dhe duket se tashmë po punojnë edhe për një tjetër. 

Kjo tregohet në bisedën e publikuar nga Vesa Luma në rrjete sociale, ku Vesa është e paduruar derisa bashkëshorti i saj të përfundoi tekstin e këngës. Krahas të tjerave ai i thotë Vesës se është një tmerr në bashkëpunime.

“Kur e shkrin Big Basta tekstin e këngës edhe akuzat i pranojmë me kënaqësi”, ka shkruar Vesa krahas kësaj bisede që ka patur me Big Bastën në rrjete sociale./Gazeta Express/