Do të habiteni sa vite diferencë kanë në moshë Vesa Luma dhe Big Basta


13/02/2019

Pyetjet më të shumta kanë qenë lidhur me bashkëshortin Big Basta dhe djalin e tyre, Lianin. Për herë të parë, Vesa ka treguar për ndjekësit sa diferencë ka në moshë me partnerin e saj, i cili tashmë po jeton larg familjes, në Zelandën e Re.

“Sa vite diferencë ke me burrin?”- e pyet fansi, të cilit Vesa ia ka kthyer: “3 muaj.”, duke zbuluar diferencën e vogël që ata kanë me njëri-tjetrin.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart