Brenda dhomës ku Melania e harron Trumpin (FOTO)


15/01/2017

“Do të ketë patjetër një dhomë të veçantë për flokët, grimin dhe garderobën e saj”, thotë grimierja e besuar e Melania Trump prej vitesh, Nicole Bryl. Ajo kujdeset për një sërë klientësh të rëndësishëm, mes tyre familja Rockefeller.

“Melania dëshiron të ketë një dhomë me ndriçimin më të mirë të mundshëm, që puna e ekipit tonë për kurimin e imazhit të saj të jetë e përsosur.”

Regjimi i bukurisë i ish-modeles 46-vjeçare është shumë i përpiktë.

“Grimi i Melania-s kërkon rreth një orë e 15 minuta, pa asnjë lloj shpërqëndrimi”, thotë Bryl, “Nëse do që look-u i saj të mos lëvizë gjatë gjithë ditës, duhet pak më shumë kohë dhe punë.”

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart