Ardian Limanmera sjell këngë për Rahovecin, publikon albumin e ri


12/01/2019

Përveç “Këngëve të Shpirtit”, Limanmera ka publikuar edhe një album të performancave të fundvitit si dhe një këngë për Rahovecin.

“Rahovec Vendlindja ime” titullohet kënga që është pritur më së miri nga publiku i këngëtarit që edhe është nga Rahoveci.

Limanmera bashkë me orkestrin e tij “Bohemët” janë shumë të kërkuar në dasma.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart