Rizvanolli paralajmëron dërgimin e dosjes në polici për rastet kur ka reduktime më shumë se 2 orë

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, ka paralajmëruar dërgimin e një dosje në Policinë e Kosovës me rastet e pranuara nga qytetarët kur energjia elektrike po ju ndalet më shumë se dy orë. Ministrja thekson se plani i reduktimeve i cili parasheh 8 orë furnizim me energji elektrike dhe 2 orë pa furnizim, duhet të implementohet … Continue reading Rizvanolli paralajmëron dërgimin e dosjes në polici për rastet kur ka reduktime më shumë se 2 orë